TAIB Yatırımbank – IT Helpdesk süreci ve Bilgi Güvenliği Süreci

TAIB YATIRIM BANKASI, BPM YAZILIMI

TAIB YATIRIM BANKASI, BPM YAZILIMI

TAIB Yatırımbank – IT Helpdesk süreci ve Bilgi Güvenliği Süreci

TAIB Yatırımbank, Bilgi İşlem çağrılarının takibi ve Bilişim Sistemi talep ve revizyonlarının takip sürecini, hazırladığımız BPM süreci ile yürütmektedir.

 

Procons RUSYA Projelesi

Procons, BPM Projesi
Procons, BPM Projesi

Procons Construction şirketinde Seyahat ve Bilet Talep ve Satınalma Süreci Rusya’da faaliyet gösteren Türk İnşaat şirketi Procons, Rusya’nın birçok şehrinde eş zamanlı olarak yürütülen şantiyelerindeki çalışanların tüm seyahat talep ve organizasyonlarını ProcessMaker BPM ile yürütmektedir. Gerek şantiyeler arasında, gerekse Türkiye ile Rusya arasındaki seyahatlerin talep ve planlaması sistematize edilmiştir.
Sistem öncesinde satınalma ekibinde 5 kişi sadece bilet işlemleri için yoğun mesai harcarken, bu iş çok daha az kişi ile halledilmeye başlanmış, fiyat ve planlama konusunda firma ciddi anlamda verimlilik kazanmıştır.

ElectroKavir ProcessMaker BPM Projesi
ElectroKavir ProcessMaker BPM Projesi

ElectroKavir Company İran BPM İş Süreçleri Yönetim Projesi

ElecroKavir şirketi İran merkezli 16 firmadan oluşan bir grup firmasıdır. Firmaların 2 tanesi Türkiye’de bulunmaktadır. ElectroKavir süreç yönetim sistemi olarak firmalar genelinde kullanılmak üzere ProcessMaker BPM i seçmiştir. Selensoft danışmanlık ve desteği ile Satış süreçlerinden başlamak üzere ProcessMaker kullanacaktır.

in News
Sign in to leave a comment
Üsküdar Belediyesinde Temizlik ve Fen İşleri İş Takip Süreçleri
Üsküdar Belediyesi, iş takip ve Süreç Yönetimi, BPM